Tandimplantater

Hvis man mister en eller flere tænder, kan det være ønskværdigt eller ligefrem nødvendigt at erstatte dem.
Hos tandlægerne i Frederiksværk har vi mulighed for at erstatte mistede tænder med tandimplantater, dersom der er tilstrækkelig knogle af god kvalitet. Erfaringsmæssigt er tandimplantater en meget populær form for erstatning for mistede tænder, med ganske god funktion og æstetik og begrænsede komplikationer.

Et tandimplantat er en skrue af titanium, som kan sættes i kæbens knogle under en mindre operation. Mangler du tilstrækkelig knogle, kan det være nødvendigt at opbygge dette forud for implantatbehandlingen. Operationen foregår naturligvis smertefrit og efterforløbet er typisk nemmere end ved operative tandfjernelser. Når skruen er helet fast i knoglen, kan man sætte en tand på implantatet.
Det tager typisk cirka seks til ni måneder fra tanden mistes til implantatet står helt færdig.

Typen af tandimplantat er afgørende for holdbarheden og for hvor nemt det er at reparere, hvis der skulle opstå problemer. Vi anvender derfor et internationalt anerkendt implantatsystem med lang tradition for forskningsmæssig dokumentation af kvalitet og holdbarhed. Dette sikrer dig den størst mulige tryghed når du vælger at gå frem med denne behandling.

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere