TANDLÆGE MED LØRDAGSÅBENT

Hos Tandlægerne i Frederiksværk ved vi, at det kan være svært altid at få presset tandlægebesøget ind i den travle hverdag. Vi er derfor en akut tandlæge i Hillerød med lørdagsåbent. Og i det hele taget bestræber vi os på at gøre dit tandlægebesøg så nemt som overhovedet muligt både under behandlingen og i forhold til din planlægning. Vi tilbyder derfor åbningstider, som giver vores patienter muligheder for at passe tandlægebesøget ind i hverdagen uden at vride det øvrige program helt af led.

Derfor har vi valgt, at vi er en tandlæge med lørdagsåbent, som også agerer som et alternativ til tandlægevagten. Vi vil være der, når du har allermest brug for det, og derfor har vores tandlæge lørdagsåbent.

Herudover, holder vi længe åbent flere gange om ugen, og det er naturligvis uden ekstragebyrer for dig som patient. Udover, at disse åbningstider giver dig mere fleksibilitet, så kan vi også agere akut tandlæge for dig i Hillerød, Frederiksværk og omegn og dermed afhjælpe mange ærgerlige tandpiner, som ellers kunne have været en pine en hel weekend. Vi ved, hvor smertefuldt og plagende det kan være at have tandproblemer. Derfor vil vi gerne være med til at sikre, at vores patienter kan få hjælp og derfor har vi valgt at være en tandlæge med lørdagsåbent.

Tandlæge med lørdagsåbent og akuttider i Frederiksværk i Nordsjælland tæt på Hillerød

Undgå smerter - tandlæge med lørdagsåbent

Vi har lørdagsåbent i tidsrummet 8:00 – 14:00, hvor vores dygtige tandlæger står til rådighed. Vores generelle åbningstider er følgende:

Mandag: 8:00 – 18.00 

Tirsdag: 8:00 – 18.00

Onsdag: 8:00 – 18.00

Torsdag: 8:00 – 18.00

Fredag: 8:00 – 16:00

Som tandlæge med lørdagsåbent er du sikret den rette hjælp hvor tryghed, tillid og kvalitet står højest på vores liste. Ring endelig til os fra kl. 8:00 lørdag morgen, da der er rift om tiderne!

Tandlæge med lørdagsåbent og ultimativ service

Hos Tandlægerne i Frederiksværk er vi altid villige til at gå den ekstra distance, der skal til, for at du føler dig velkommen og godt tilpas hos os. Det gælder hele vejen rundt. At vi er en akut tandlæge med lørdagsåbent, er blot én af de ting, vi gør for vores patienter. Hos os er den gode service, lige fra du træder ind – det gælder lige fra smilet i venteværelset til smertefri behandling og opmærksom opfølgning efter din behandling

Vi er utrolig ærekære omkring vores arbejde – hvor kun det bedste er godt nok. Vi er stadig helt rigtige mennesker, og vi vil altid dig det bedste. Derfor har vi også speciale i tandlægeskræk, vi ved nemlig godt, at det kan være en hindring for mange. Og her vil vi gerne hjælpe og støtte dig.

Akut tandlæge i Hillerød og omegn

Har du behov for en akut tandlæge i Hillerød eller andre dele af Nordsjælland? Så vil Tandlægerne i Frederiksværk rigtig gerne hjælpe dig. Vi står nemlig til rådighed som din tandlæge og akut tandlæge, hvad end du er fra Hillerød eller omegn.

Det er helt frit at vælge tandlæge, derfor behøver tandlægen ikke at være beliggende i samme postnummer. Og hvis man har behov for en akut tandlæge, og man bor i Hillerød eller omegn, så er det bare med at komme afsted. Derfor kan vi også stolt fortælle, at vi som tandlæge holder lørdagsåbent. 

Hvis du har behov for en akut tandlæge i Hillerød, kan du kontakte os på tlf.: +45 47720370 

Vi glæder os til at se dig – du kan læse meget mere om Tandlægerne i Frederiksværk her på siden.

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere