Priser

Er du på udkig efter en billig tandlæge i Hillerød, Frederiksværk, Helsinge eller omegn? Så er du ikke den eneste. Hos Tandlægerne i Frederiksværk er tryghed, tillid og kvalitet værdier, som vores patienter kan regne med. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, men vi tager ikke overpris for vores ydelser. Derfor kan vi fortælle, at vi bestræber os stærkt på, at være en så billig tandlæge i Hillerød og omegn, som muligt.

Hos Tandlægerne i Frederiksværk vil du altså ikke få et chok over tandlægeregningen. Vi ved nemlig, det kan være kostbart at komme til tandlæge. Og derfor finder vi det rimeligt og naturligt, at du i det mindste er informeret om prisen på forhånd. Vi gør alt for at give dig den bedste oplevelse, samtidig med at være en forholdsvis billig tandlæge i Hillerød.

 Vi udarbejder altid skriftlige overslag forud for enhver behandling. Som patient er du altid i din fulde ret til at få betænkningstid. Hvis ikke du er sikker, aftaler vi bare en ny tid, så du kan få lov til at tænke alternativerne igennem. Så hvis du ligesom mange andre, er på jagt efter en billig tandlæge i Hillerød eller omegn med gennemsigtige priser, så kontakt os gerne med dine ønsker til behandling, så udarbejder vi også et overslag til dig.

 

Finansering

Hvis du ønsker at dele din betaling op i mindre bidder, kan vi tilbyde en nem og billig afbetalingsordning gennem Denti.dk.

Priser hos Tandlægerne i Frederiksværk

Undersøgelse og diagnostik

Røntgenoptagelser

Fjernelse af tand

Tandrestaureringer

Rodbehandling

Implantater, priser uden nødvendig røntgen og lokalbedøvelse

Diverse

Vi bestræber os på at være en billig tandlæge i Hillerød og omegn, og er tilgængelig for dig, hvad end du har behov for en billig tandlæge i Hillerød, Frederiksværk, Helsinge eller omegn. Kontakt os endelig på 47720370, hvis der er noget, du er i tvivl om. Vi er her for at hjælpe og vejlede.

Tilskud fra Danmark

Se dit tilskud fra Sygeforsikringen Danmark her. Ved at være medlem af Sygeforsikringen Danmark, kan du få et billigt tandlægebesøg.

Betalingsprocedure

Fra 0 – 5.000 kroner: Kontant eller Visa/Dankort betaling.
Fra 5.000 – 20.000 kroner: 50% a conto forud for behandlingsstart. Resten ved behandlingsafslutning.
Fra 20.000 kroner: Minimum 10.000 a conto forud for behandlingsstart. Et aftalt antal rater, som afsluttes ved behandlingsafslutning.

Du kan betale med: Kontanter, Visa/Dankort og Mastercard.

Garanti og reklamationsret

Tandlægefaget er omfattet af købelovens almene toårige reklamationsret, hvilket indebærer, at du som patient har ret til at reklamere på de ydelser, du køber hos os. Dersom du skulle være utilfreds med dem i op til to år efter behandlingen.

Derudover tilbyder vi garanti på mange af vores behandlinger på op til ti år med det forbehold, at vi på patientens vegne afskriver 10% af behandlingens værdi per år. Det vil sige, at hvis behandlingen svigter efter f.eks. fire år, betaler vi 60% af om lavningen, og du som patient betaler 40%. Dette finder vi rimeligt, eftersom du da har haft 4 års nytteeffekt af behandlingen. Så er du på udkig efter en billig tandlæge i Hillerød, Frederiksværk eller omegn? Så er vi de rette, da vores løsninger holder, og hvor vi tager ansvar, hvis de ikke gør.  

Da vi har med biologi at gøre, kan vi ikke garantere for din heling efter behandlingerne. Derudover kan vi ikke garantere imod opståen af ny sygdomsaktivitet såsom caries eller paradentose.

Tilfredshedsgaranti

Først og fremmest er det vigtigt for os, at vores patienter er tilfredse med det arbejde, vi leverer. Skulle du mod forventning ikke være tilfreds, beder vi dig give os besked. Så vil vi gøre alt, vi kan for, at du bliver det. Alle mennesker kan lave en fejl eller et stykke arbejde, der ikke blev som forventet. Når det en sjælden gang sker hos os, er det afgørende for os at tage ansvar for fejlen og rette den, så du som patient ikke skal leve med den. Giv os besked – vi laver det om med et smil og naturligvis uden beregning.

 

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere