Teamet

Hvorfor er vi her?

Vi er her for at levere tandsundhed, som vores patienter kan stole på og være stolte af hele livet. Og vi vil have det hyggeligt imens vi gør det. Allesammen. Også patienterne.
Vi insisterer på at levere den høje faglighed og gode oplevelse til patienterne samt det positive samarbejde til kollegerne hver eneste dag. Når vi alle giver lidt ekstra til hinanden, får vi det tifold igen og på den måde bliver vi langdistanceløbere. Og vores fag er et tillidsfag, som kræver fælles mål på den lange bane.

Lise berg - ejer
tandlæge

Jeg har været tandlæge siden 2008. De fleste af mine arbejdsår er gået på to store klinikker i København, hvor jeg har arbejdet som behandlende tandlæge og haft det faglige ansvar for de øvrige tandlæger.

Jeg er meget ærekær omkring mit fag og sætter en dyd i at levere et smukt og funktionelt resultat, såvel som en glad og tilfreds patient. Jeg motiveres af godt humør og konstruktivt samarbejde i teamet og med patienten. Når alle er glade på klinikken, kan vi levere det bedste resultat til vores patienter.

Privat bor jeg i Lyngby sammen med mine fire skønne børn, som jeg er den heldigste mor i verden til.

Eva sønnergaard
Tandlæge

I 2017 blev jeg uddannet tandlæge, men er også tidligere uddannet tandplejer fra 2011. Jeg har arbejdet på en stor klinik i København, hvor jeg lærte Lise at kende, og har desuden arbejdet i børnetandplejen i Vordingborg.

I mit arbejde i som tandlæge har jeg behandlet mange patienter med tandlægeskræk. Det er vigtigt for mig at der skabes en god og rolig atmosfære, og jeg ser det som en vigtig opgave at grundlægge en god relation til mine patienter så de føler sig trygge. Jeg har en meget omsorgsfuld og empatisk tilgang til mit arbejde.

Jeg er født og opvokset på Bornholm, men har boet de sidste elleve år i København, hvor jeg bor sammen med min kæreste.

Soffi
Tandlæge

Jeg er tidligere uddannet tandplejer, og dimitterede som tandlæge i 2016.
Jeg har 8 års erfaring i privat praksis på en større klinik i København, og 2 års erfaring i børnetandplejen i Ringsted og i Gladsaxe.

Mange lider af tandlægeskræk, så jeg sætter en ære i at give mine patienter gode og trygge oplevelser hos tandlægen.

Jeg bor i København og bruger fritiden på at udforske det københavnske kulturliv, der for mig er et potpourri af sjove og finurlige oplevelser.

Pernille Lilliedal
Klinikchef

Jeg har været uddannet klinikassistent i 5 år. Det meste af min karriere har jeg arbejdet tæt sammen med Lise på en stor klinik i København, hvor vi hurtigt klikkede og fik et helt særligt samarbejde sammen

Mine kolleger sætter pris på mit smil, min omsorg og mit smittende humør. I min fritid dyrker jeg meget sport og bruger alt hvad jeg kan af tid på familien og venner. For mig er det vigtigste i verden relationen til mine medmennesker. Dette gælder både på arbejde og derhjemme.

Jeg er vokset op i Nordsjælland, men bruger nu meget af min fritid i København.

Tea Abildgaard
Tandplejer

Jeg blev uddannet tandplejer i 2015 og har siden arbejdet på en større klinik inde i København.

Udover at levere undersøgelser og behandling af høj kvalitet, arbejder jeg for at gøre oplevelsen hos os tryg og personlig. Jeg har fokus på, at skabe et godt samarbejde med gensidig respekt, ansvarsfølelse, motivation og handlekraft, da dette er essentielt for at kunne opnå en god tandsundhed hos den enkelte.

Når jeg ikke nørder tænder, bruger jeg tid på min familie og venner. Jeg holder meget af at læse og er kulturel flere gange om måneden i form af museumsbesøg, ballet, udstillinger og teater.

Rikke Hartwich
Tandplejer

Jeg har været tandplejer siden 2001 og sætter min faglige stolthed højt. Jeg vil rigtig gerne hjælpe dig med at passe bedst muligt på dine tænder.

Jeg har arbejdet en del med patienter der lider af tandlægeskræk, så hvis du lider af dette, skal vi nok finde en løsning sammen.
Jeg er en meget smilende og omsorgsfuld person, har nemt til latter og er udadvendt. Jeg er mor til 2 skønne unger, en dreng og en pige.

Derudover er jeg meget social anlagt og hygger med familie, venner og træning. Jeg har efterhånden haft et tæt samarbejde med Lise i mange år.

Helle Brodersen
Klinikassistent

Jeg er uddannet tandklinikassistent med mange års erfaring. Derudover har jeg flere års erfaring med bogholderi. Hos Tandlægerne i Frederiksværk passer jeg reception, dagligt regnskab, og hvad der ellers er af forefaldende arbejde på klinikken.

Jeg er ordensmenneske og arbejder tæt med mine kollegaer, så alle kan få en god dag på klinikken. Jeg sætter pris på de små ting i livet, og det tager jeg med på arbejdet, hvor det for mig handler om at give vores patienter en god oplevelse, og et smil med på vejen. Jeg er glad når jeg føler jeg har gjort en forskel både for mine kollegaer og ikke mindst patienterne.

Privat er jeg gift på 36 år og har 3 voksne sønner. Min fritid bruger jeg på familien og mine egen lille negleklinik.

Maikie Rasmussen
Klinikassistent

Jeg har arbejdet i faget i 20 år hvor de 18 af dem har været i det charmende hus på Strandgade.

Jeg er utrolig glad for mit fag da jeg holder af at arbejde med mennesker og et fagligt højt niveau.
Jeg gør mit bedste for at patienterne får en god og behagelig oplevelse. Jeg sætter stor pris på gode kollegaer og godt samarbejde.

Min fritid bruges på træning, venner og min familie samt mine 2 små hunde. Jeg er meget lokalkendt, da jeg er født og opvokset i Frederiksværk.

Trine
Klinikassistent

Jeg er uddannet tandklinikassistent og har mere end 10 års erfaring indenfor dette.

Jeg elsker mit arbejde og vægter kvalitetsarbejde højt.
Jeg er som person meget smilende og er altid klar med en beroligende hånd til de nervøse.
For mig handler det om at vores patienter altid er i focus og føler sig tryg når de er i stolen hos os.

Privat er jeg gift og har 3 fantastiske børn.
Jeg er oprindeligt fra Odense, men flyttede til Sjælland i 2004 i jagten på drømmeuddannelsen.

Shaker Aziz
Klinikassistent

Jeg har været uddannet Klinikassistent i 4 år, jeg elsker mit arbejde og den omsorg, service og den tætte kontakt jeg har med vores patienter.

Jeg møder altid vores patienter med et kæmpe smil på læben, Læs mindre
et smittende humør og er meget snakkesaglig.

Jeg er opvokset i Holstebro, men er flyttet til København, hvor jeg tilbringer min fritid med masser af venner og hyggelige stunder.
Jeg har tidligere arbejdet både sammen med Rikke, Tea, Pernille og Lise, som jeg nyder at være iblandt igen.

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere